Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, July 27, 2012

Pasal... 30 Minutes Meal

Salam,

Balik rumah, buka jam dan terus ketungtang masak.
So, dgn riaknyer nak tunjuk that I whipped these up within 30 minutes!

Gulai ikan talang kering dgn nenas, telur dadar, sambal belacan dgn tomato dan kacang panjang kicap
Rasa macam Chef Jamie Oliver plak masak 4 jenis lauk dalam 30 minutes :P

4 comments:

TIM Diet Sihat said...

Ini hidangan berbuka tadi ker.... tak ajak pon, nampak menarik dan menyelerakan.

-Hari ini kami berbuka paling banyak kot kerana ade tambahan makanan di bazar ramadhan-

Jom diet di bulan puasa :Kempen Diet Sihat

makcik rehan KJB said...

HEBAT! sempat bergulai tu yang paling tabik tu :)

Nurul Aznil said...

TIM - diet sihat ni kena beli 'apa-apa' ke?
saya dah beli dah. senin ni smpi :P

MR - gulai ikan talang jenis ni sonang yo... mereneh then tumis darat. tak mcm gulai kari...

Cikidong said...

sedap ni...

Related Posts with Thumbnails