Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, April 16, 2012

Pasal... Susu BEKU Elia

Salam,

Nak meRIAK stok EBM me dalam deep freezer.
Sekali blutut henpon me tak bleh connect dgn laptop la plak.
Maka me gambarkan jer la.

2/3 freezer penuh. 1/3 lagi kosong.
Nak masuk kerja nanti baru nak sort out susu ikut minggu.
Tak banyak pun. 1 hari adalah dalam average 3 ketul 6oz EBM.
Tapi lately meningkat ke 5-6 ketul.
Alhamdulillah murah rezeki Elia..

Masalahnya sekarang, liner EBM abih!!!
Botol plak ada berapa biji jer.
Camner la nak simpan...
Maybe kena beli yang liner klip-klip tu dulu. Mahal pun mahal la...
Yang biasa ikat pakai getah tu order online sbb byk kedai me pi, tader stok.

OK la... nak gerak Elia.
Sejam jugak dia tido. Lama tido siang malam dia jadi Batgirl sampai 3am nanti.
Me la yang rabak mata hihihihi...

4 comments:

Kak Mah said...

ada orang guna plastik aiskrim malaysia tue jek... eheh

Nurul Aznil said...

iya? menarik.
azwan baru beli plastik biasa yang saiz kecik tu. now tunggu rubber band plak. huhuhu...

Amiizaa2001 said...

nak tgk susu :):)
caiyok mama...akak tumpang bangga:)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Related Posts with Thumbnails