Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, April 3, 2012

Pasal... Elia BEST!

Salam,

Elia dok buat perangai BEST!
Tido pukul 3 pagi. Dah seminggu jugak la.
Kesian ZwanZwan dok kena jaga sbb kalau me jaga, bad mood jer.

La ni Elia tgh tido. Paling lama sampai Zohor dia tido. Then berjaga sampai Asar, then tido kejap-kejap atas riba. Then pukul 6 tido sampai pukul 10 then berjaga sampai pukul 3 pagi.
PUNGAH!

1 comment:

~CN2S~ said...

hi noi..ingat dulu masa my anak bujang tu baby (masa umur2 elia ni lah) - itulah rutin tidur dia. sampaikan i boleh demam masa dalam pantang sbb penat dan tak cukup tidur..huhuhu...

Related Posts with Thumbnails