Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, February 15, 2012

Pasal... Susu Ruam

Salam,

Alhamdulillah susu makin banyak. Tapi semalam pagi me pam sekali jer tu pun pukul 5 sebab Elia dah mula tido kapit dengan me. Dia bangun jer me sumbat boobie. Nyot nyot, tido... ZwanZwan bangun pagi pun hepi jer sebab cukup tido. Kurang la dia marah-marah kat Professor Emeritus Eiman Ariq tu.

Tapi ada susu yang dah perah lama tak berusik, maka me masukkan dalam plastik beg untuk dibekukan.

4.5oz susu dalam 2 plastik bakal menjadi beku...
OK, now lets bercerita pasal hajat me nak berpantang betul-betul. Me pakai baju sejuk, berkain batik, socks semua. 1 setengah hari ini yang jadi...

Ruam panas

Bila mula berpeluh, akan mulalah juga rasa merenyam yang amat-amat. Ruam akan mula memerah dan me akan jadi tak keruan betul. Kat bahu ada, lengan ada, belakang ada. So kena dok depan kipas la sepanjang hari. Kat dahi dan mata pun ada. 

Tatau la kenapa jadi macam tu. Sebab me pakai param dan pilis ka... Sebab me berpeluh byk sangat ka (peluh me tak masin hokey! nampak sgt badan me byk air)... Sebab me pakai corset seharian ke... Entah la... Allah tanak me kurus cepat kot? BuahahhahahaN


2 comments:

Aan Andes said...

Kulit u sensitive panas ni. Kena pasang ekon ni tatty hehe. Tunggu rumah baru, sabar yer..

Ps: Me tak pakai param pilis dulu. Tapi sock mmg pakai.

Nurul Aznil said...

tu la... frust betul tak bleh trus pantang sana sbb kat hall mmg ada ekon.
*sob *sob...

Related Posts with Thumbnails