Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, February 18, 2012

Pasal... Pantang Day 12

Salam,

Plaster jahitan potong pewot dah dibuka.
Mandi masih malu-malu.

Susu now kalau dipam dapat dalam 4oz.
Malam pam midnight then lupa dunia sampaila terpaksa bangun pam dalam waktu subuh sebab dah bengkak. Dapat la 9oz hasil 2 kali pam tu.

Elia badan panas naik ruam.
Eiman asyik nak kiss Adik jer.
ZwanZwan jenuh melayan 2 anak-anak dia.
Me? Heheheheh...

2 comments:

~CN2S~ said...

wah day 12 pantang boleh dapat 12oz. me dulu give up cepat sangat. hmm noi ada any tips ke? me ingat next year nak TTC...kali ni nak bebetul bf...tak mo fail lagi...

Nurul Aznil said...

woish, sekali pam 4oz jer...
kalau skip 1 sesi dptlah lebih :P
good luck bebeh! dengan doa dan usaha insyaAllah dapat. but if tak dapat, jgn sedih sgt sbb kita dah sedaya-upaya usaha...

Related Posts with Thumbnails