Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, February 28, 2012

Pasal... Citer Pasal Elia Amira

Salam,

Meh nak citer pasal anak dara saya...

Elia Amira. Dah 22 hari usia dia.
Dah mengajar kekami dah sekarang. Tido nak atas pangku... dia lelap dalam 10-15 minit tu barulah bleh angkat letak atas katil. Kalau nak terberak, sila tunggu! Hahahahhahaha

Jari Elia tak macam me langsung. Jari dia runcing dengan kuku penuh. Tak macam kuku me, pendek dan hUdUh.

Elia ada lesung pipit belah kanan pipinya.
Mata dia sekali imbas nampak macam single eye lip tapi diperati betul-betul baru nampak double lipsnya.

Minum banyak tapi kejap-kejap.
Minum belah kanan. Stop. Rehat kejap then nak lagi. Me bagi belah kiri. Then dia rehat lagi. bagi belah kanan plak. Pendek kata sekali dia minum dekat sejam kanan-kiri-kanan-kiri.

Kalau tengah minum, ada let-down, dia tersedak then marah-marah.
Pesen baru... minum ada let-down dia cabut. Menyembur susu kena muka dia, baju dia, my bra... lencun! Kali ni lah breast pad yang dibeli benar-benar berfungsi. Dulu takat letak je. Kali ni memang ia melakukan kerjanya menyerap susu yang dikeluarkan.

Kalau Professor Emeritus Eiman Ariq tengah main game sebelah Elia, Elia akan tengok jer abang dia main. Tapi kalau abang tengah naik sheikh lompat-lompat atas katil, merengek Elia minta tolong angkat dia. takut kena hempap la tu. hahahahha

Kalau me nyanyi sambil dukung dia, Elia OK jer.
Jangan kalau Babah nyanyi. Mencebek! Hehehehe...

Elia Amira without hair!

Elia Amira with hat. Nampak macam pakai anak tudung gitu.

EBM buat bekal Elia kat rumah Mama Ruby nanti.

5 comments:

syafarah said...

dalam banyak2 susu tu, ade baskin robbins. haha

Cikidong said...

deboddddddddddddd

oli said...

apa tu kekami?

Nurul Aznil said...

syafarah - itu ubat ibunyer... tapi la ni tak bleh makan lagi |:P

apak cikidong - sangat! tgk maknyer ler...

oli - kata ganda bagi kami-kami. (macam laki-laki jadi lelaki)vhahahahahh... jgn ikut saya, saya merosak bahasa :P

Aan Andes said...

tembamnya elia! so comellllll hehe. nampak gaya mcm ada dagu runcing mcm eiman

Related Posts with Thumbnails