Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, January 31, 2012

Pasal... BIG EVERYTHING

Salam,

Bosan seh kat rumah...
Banyak kerja kena buat tapi tak larat sangat.
Kemas baju, packingbarang, susun buku... bla bla bla
Semalam me sental lantai toilet sebab dah lama tak sental, nampak bersih tapi macam berlendir gitu. Banyak kali terpeleot dalam toilet sebab licin. Nasib baik tak terjatuh.
Lepas kena sental, barulah sedap sikit pijak lantai.
Kalau mandikan Professor Emeritus Eiman Ariq pun me letak atas toilet seat dan mandikan dia.

Ni gambo pewot me semalam dan harini...
Senget! Adik tengah bagi her best pose. Nampak tak? Hahahaha

Big boobs, Big tummy, Big feet

3 comments:

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam,

Tatty hati2 wat keeja...dah sarat sgt tgknya...
Kaki dah bengkak yea...tak lama lg lah tu...

Semoga semuanya lancar dan selamat..aamin

Cikidong said...

perut sgt besar lebih besar dari boobs hahaha. take care.

Nurul Aznil said...

Linda - kaki kembang tu dah lama dah. tapi la ni lagi menakutkan. heheheh

Axlan - kalau boobs lagi besO dari pewot tu sgtlah pelik hokey. hahahhaha

Related Posts with Thumbnails