Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, December 10, 2011

Pasal... Plan Seterusnya

Salam,

ZwanZwan iron jubah. Kiranya nak pi studio ambik gambo tapi me buka website Konvo OUM tengok 19-23hb ni pun bleh pulangkan. So KENSEL la.

La ni tunggu Professor Emeritus Eiman Ariq bersiap then pi cari nasi dagang kat belakang UiTM tu. Ada blogger iklankan, kedai mak dia baru buka. Normal price RM5, sampai ahkir tahun ni RM3 jer. Nanti me jumpa balik link blog brother tu, me letak sini.

Then pi kedai bunga kat Sri Muda. Niatnya nak beli 4 small bouquets untuk coursemate yang berjaya konvo i.e. Feeda, Ervina, Wirdah dan Maria. Kami dulu masa 1st class adalah dalam 20 orang. Yang grad on time 3 orang jer... Feeda, Wirdah dan Maria. Yang kena extend 1 more sem was Ervina and me. Yang tertinggal Kak Nor. Tengah last sem. 

Lepas ni kita tengok if Ayah Ahmad nak 'sponser' yuran untuk degree plak. Tapi opismate me kata better ambik eksekutif dip HR. Prospek tinggi. Dah berbelah bagi. Ambik de2 course sekali tak bleh ke? BuahahahahhahahahN!

1 comment:

SitiJay said...

Wah 3x...!!

Tahniah....!! Rajin la Noi dn geng2 'ngaji', walau dgn gebu dn buyung cenggitu, mantain gagahnya...

Supermak laa katakaaannn... huhu

Related Posts with Thumbnails