Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, December 17, 2011

Pasal... Upin, Ipin dan Kawan-Kawan

Salam,

Sapa-sapa yang tader kerja esok, bleh bawa anak pi Muzium Negara. Bukan untuk tengok baju kawin artis yang melampau-lampau harganya tu, tapi untuk pi tengok Upin Ipin dan kawan-kawan.
9am - 5pm. Macam-macam ada!





Kami jumpa Asyiela Putri dan voiceover untuk Ehsan tu. Chumil budaknyer. Sebijik mcm dalam citer Upin Ipin... Montel, bercermin mata...

Pergi lah sana. Tak menyesal wooo!

4 comments:

Aan Andes said...

My fren pun pegi. dia cakap anak dia eksaited sangat! Me tak sempat pegi Ahad tu..insyaAllah next week. Thanks tatty!

Nurul Aznil said...

takpe... sampai ahkir tahun ni rasanya... better pergi time dah gaji sbb takut anak nak borong barang, bisa botak kepala wooo...

Amiizaa2001 said...

laling,

syiela tu anak kawan akak...dulu kakaknya pon selalu msk TV, bila dah besar anak dara papanya suruh tumpu pada pelajaran...now giliran syiela plak....:)

Nurul Aznil said...

Kak Miizaa - iya ke? wah! bakat seni jadi sumber pendapatan... nicey nicey~

Related Posts with Thumbnails