Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, December 14, 2011

Pasal... Happy Birthday Eiman Ariq

Salam,

Time ni 2 tahun lepas rasanya tengah tido.
Jangan kan susukan baby, pegang pun tidak. Sekadartengok dari jauh jer.
Itu yang me tak suka bersalin operate ni.
Bersalin normal senang, kluar jer boleh peluk ke, kasi susu ke.

Nak bersalin normal tapi... entah la Dr Kamal tu.

Oh hari ni hari lahir Professor Emeritus Eiman Ariq yang ke-2.
Last year kami kat Penang. 
Last year sambut kat TGIF.

This year me buat goody bags jer. Isi makanan penggalak hyperactive. Hahahhaha SUGAR!!!
Bagi kat selected people dalam opis me. Staff MIS opis ZwanZwan. Bebudak kat rumah Mama Ruby. Jugak anak-anak buah.

Hari ni beli kek potong jer kot, letak lilin since Professor Emeritus Eiman Ariq akan buat tiup-tiup bila kami nyanyi lagu Hepi Befday dan bila nampak api even kat TV. :P

Ahad ni MIL buat makan-makan skit kat rumah dia. Panggil SILs dan family jer. My Mum dengarnya nak datang Sabtu, tapi tatau la nak stay or not, maklumlah adik lelaki me STPM... Tanak la kacau, kan?!

Me dah tempah kek Upin & Ipin untuk Ahad tu nanti. Tempah kat sini.
Minta depa letak 1 lagi figurine macam Eiman kat tengah-tengah. Hihihihi...
Harga? Er... me tak pernah tempah kek camni, tapi dah biasa tengok Cake Boss so rasa OK la tu harganya. Muahahahha!

Eiman Ariq. Tak sampai seminggu kluar dari 'oven'
HEPI BEFDAY EIMAN ARIQ

2 comments:

Aan Andes said...

bambam nya pipi eiman! tapi signature dagu tetap sama, sejemput hehe. Happy birthday little one! Dah 2 tahun, and going to be a big brother! Be a good boy k. Mwah!

SitiJay said...

Happy B'day eiman....

:))

Related Posts with Thumbnails