Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, December 21, 2011

Pasal... Befday Party

Salam,

Ahad lepas buat sambutan besar-besaran befday Professor Emeritus Eiman Ariq kat rumah MIL.
MIL sudi masakkan nasi ayam yang MAHALAZAT untuk jamu selera jemputan yang terdiri dari my SIL dan anak-anak, my mum, Ili dan Farhan. BuahahhahahaN...
SIL sulung tak datang sbb anak dia ada tournament kat Cheras.

Kami beli baju Ipin untuk Eiman pakai hari tu.
Apekah my Mum cakap, "kenapa tak pakaikan Eiman baju elok?"
Me bgtau la, "tu baju baru la Ma. Kami beli semalam. Kan sama dengan figurine atas kek tu?"
Oooooo...
Baju anak lelaki tak byk pilihan macam anak perempuan kan?
My time dulu suka giler gaun yang bila pusing tu kembang. Me panggil 'baju pusing'.

Chumil tak anak saya? BuahahhahahaN

Sila ignore Ibu terlebih sihat dengan V sign sebelah tu. Dia tu selagi tak memeri kulit kena regang, selagi tu dia membesar dengan jayanya! :P

4 comments:

Lenny said...

Happy birthday prof! hehehhe... awak mmg sangat cumilll.... and the cake look sooooo nice!

Nurul Aznil said...

Ha, minta tolong bgtau Ila, nombor akaunnyer mana? tak abih bayaq duit kek lagi ni. hehehhe

Qhaifa Nur said...

hepi bufday....

memang comey..

Aan Andes said...

Kannn..mmg gila upin ipin la bebudak ni. Eiman comellll!!!

Related Posts with Thumbnails