Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, November 11, 2011

Pasal... Tak Sihat & Gaduh

Salam,

Selsema, sakit tekak.
Now hidung adalah sekadar aksesori :P

Start dari hari Isnin. Jangkit dari Professor Emeritus Eiman Ariq le.
Me makan eskrem, dia pun nak jugak. Dia punya dia makan sorang, mine punya kena kongsi :P
Bukan 1 tapi 2 tau! Hahahhaha, mak kedekut! Tu pun nak berkira.

Kena kira wooo, sbb Abang Chik tu selsema. Now see? See? Me pun kena.
Rabu half day. Semalam ponteng trus!
Arini pun kena cabut awal... Opssss bukan ponteng tapi outside appointment ye!
Pi Shangri-La tengok venue X'mas dinner then pi Celcom naikkan limit tepon boss.

Oh, Selasa lepas gaduh dgn Kertu.
Biasalah dia, bila decampak dok sengsorang, mula jer dia kata aman jiwa ragga, tapi lepas tu dia naik rimas-lemas... Nak jugak cari gaduh...

Nak gaduh dgn Berruk, tak ada pasal. Nak Gaduh dgn 2 seniors, takut...
Maka, dia carik me la! Tapi me over the time pun sure evolve jugak. Dulu me diam tunduk, la ni dia tak habis cakap, me potong. Buat macam dia buat kat me dulu. Cuma Kertu ni, pandai la... dia kalah 1 part, dia carik benda lain plak buat bahan. Dia kalah lagi, dia msg me, suruh ambik 'chill pill'. KEPALA HOTAK DIA BERJAMBUL! Hari ni tak nampak muka kat opis. Tak bgtau pun mana dia pergi. Kalau me buat camtu, bising 1 opis.

Macam-macam hal dalam opis ni.

2 comments:

Lenny said...

jgn stress sangat ... tak baik utk ibu mengandung... hehehe...

take care ok.. jgn layan itu 2 org!

tinta hatiku said...

Sabor jer la....

Jangan dilayan sesangat, nanti stress, tak elok utk baby...

Related Posts with Thumbnails