Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, November 28, 2011

Pasal... Sendiri Snap

Salam,

Me ber-cam-whore 2 minggu lepas...




Muahahhahahhaha... Dalam toilet pun jadilah!

4 comments:

Rizziela said...

dah tau ker gander bb ?

Aan Andes said...

wowww dah bulat! comel! and cantik kaler baju :p

-iLLa- said...

wah ahkak garang peknen ke..x tawww pung.....apa pun tahniah kak....

tinta hatiku said...

Huh, comel betul.... (akak memang 'alahan' nengok org ngandung... bg akak, comel... lg buyung, lg la comeeelll...)

Walau posing ketika ngandung, tetap terserlah akan ke'brutal'annyer...
hehehehe.....

Related Posts with Thumbnails