Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, October 17, 2011

Pasal... Jo-Go-Ya

Salam,

So Jumaat lepas pi makan kat Jogoya. Tak ada langsung gambo makan situ sebab BZ cuba segala yang ada kat situ.
If pergi sana next time, me akan ambik sukiyaki tapi letak sup tomyam then pi kat sushi/raw bar kutip segala jenis hidupan laut then buat stimboat sendiri. Muahahahhaha...

Ini 2 gambo 2 hero me masa tunggu monorail.
 


Ni je gambo yang sempat me snap. Häagen-Dazs macadamia ice cream yang me campur dengan hot chocolate. 2 cups hokey me minum! SEDAAAAP!

2 comments:

shima said...

kan...mmg puas n terbaik.hehe. cuma kena hati hati skit kan..ada yg dia org campor rum..kena tgk lah.dia org ada label2 .paling bes sbb org belanja lah hehe

Nurul Aznil said...

aah... ada yang campur rum. yg 1st me nampak adalah eskrem rum & raisin. tapi bagus la depa letak jauh dan ada warning...

Related Posts with Thumbnails