Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, September 21, 2011

Pasal.. I LIED!

Salam,

OK I lied!
Tak ada entry pasal majlis nikah my sepupu or kenduri kawinnya.
MALAS disulam BZ sgt kat opis.
Ni baru nak tarik nafas ni.

Semalam rush utk opis renovation, induction, bills, kampeni car.
Hari ni nak kemas opis. Nak submit request utk bills payment.

Sedar tak sedar, me rupanya ada perubahan kerja disini. Dulu tunggu boss jer.
Now semua kena buat sendiri. Cari apa masalah, selesaikannya. Then repot kat boss.
Tapi susah juga sbb if my style boss tak suka kena explain panjang lebar... hm.

1 comment:

Cikidong said...

dont woryy, u'll be a boss one day ;)

Related Posts with Thumbnails