Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, August 24, 2011

Pasal... Tader Mood Raya

Salam,

Ramai bersemangat nak raya.
My mood ontahmana...

1st sbb malas dan tak larat nak kemas rumah.
2nd rasa tak seronok sbb ingatkan boleh raya kat rumah baru.
3rd sbb me tau, kemas camner pun Eiman akan semakkan balik.
4th sbb jiran atas buat spring clean dan telah menghalau CikSitti ke rumah kami.

ZwanZwan kata dia dengar bunyi sudip kat dapur berlaga dgn something tgh malam buta.
Takan  bergerak sendiri? Takan angin tiup?

Sapa-sapa ada kenal orang cleaner datang rumah tak?
Ingat nak mula kemas barang masuk kotak, senang nak angkut masuk rumah baru. Tapi bila? Takut tetiba nak pakai, kena korek balik kekotak tu... Tapi tak kisah la... janji nampak kemas...

5th, sbb baju raya khabarnya hanya siap Jumaat ni. Adeh...
6th sbb me tau takan ada orang mai rumah beraya sbb kami tak open house pun. Kah kah kah!

1 comment:

tinta hatiku said...

Takper tak wat open house pun, janji semangat sambut raya tu ada...

Selamat Hari Raya

Related Posts with Thumbnails