Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, June 3, 2011

Pasal... Kisah Pengembaraan

Salam,

The Journey To Nature~

Pengembaraan bermula apabila Hero kita tersedar dari pengsan didalam sebuah tempayan.

Beliau kemudiannya muncul diantara 4 biji telur dinosor. Eh, baju pun dah tukar~
Hero kita memegang telur yang nampaknya bergerak-gerak.
Baik larikan diri sebelum dibaham baby dinosor or worst, dipanggil MAMA oleh mereka. Giler mu, susah tau jadi Mak!
Wah! Ada air terjun. Tapi pintu pagar roda keter kuda ni kunci la plak. Camner nak pi sana?

... to be continue ... 
... kalau me rajin :P ..
(ni adalah gegambo kami ambik masa pi Butterfly Park Melaka 2 minggu lepas)















2 comments:

tinta hatiku said...

Huh, kalah Sinbad kalau macam nih..
hehehe
;)

Wilayah Sepet Kuku said...

baju bleh tukar...nie mesti hero hindustan nie...hehehe

Related Posts with Thumbnails