Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, June 9, 2011

Pasal... Kempiskan Tu

Salam,

Oh lupa nak update.
On my 2nd day of 2 weeks NO RICE self-challenge.

Kebetulan naik pi Cameroon borong sayur hari tu so makan bihun penuh sayur.
Semangkuk besaq gitu... ZwanZwan kata macam kambing.
Dah lahir tahun '79, memang tahun kambing pun Encik... :P

Motif utama, kempiskan skit pewot so nampak elok skit la bila pakai 3 pasang baju kurung yang sedang dalam proses untuk disiapkan sekarang oleh Kak Ani from butik Jenjarum Jingga.

Salah satu baju dah siap hasil butik tu adalah...

 Nampak pewot boyot me? Tu yang kena sangat-sangat kempiskan tu...

Wish me luck!

6 comments:

FauzieMusa said...

Looks like baju sekolah from far far far away. .

FauzieMusa said...

Look at u , Kimora wil cry . . .

Nieza Ishak said...

salam,

kat mana yerk butik ni ????
berapa dia ambik sepasang baju???

chinta... said...

huhuhu...caiyok2...

Nurul Aznil said...

Fauzie - macam baju sekolah kan? hehehehehe... kimora ye? hehehhe

@Nieza - dalam RM50 rasanya.

@chinta - caiyok! thank you~

Lenny said...

u can do it babe! i dah gagal ni... dok rumah 2 minggu terus jd belooooonnn! oh noooo!

Related Posts with Thumbnails