Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, May 19, 2011

Pasal... Yang Mana Satu?

Salam,

Nak pilih reward yang mana ye?
Semua nampak menarik...

Kalau sudi, silalah beri pendapat ye :P

Boleh guna untuk masak sayur lemak, panaskan sup yang ditapau dari pasar malam. Chumiiil gitu!

Boleh buat jus buah, jaga kesihatan kan?

Kiranya ambik ni, sure ZwanZwan sengeh-sengeh ambik pakai dan last jadi hak dia... isk isk isk

Wangi gitu... Me tak pernah ada minyak wangi mahal-mahal ni.

Lagi 1 option dari DKNY... pink gitu~

My ALL TIME FAVORITE perfume!

2 comments:

$uNmeloN said...

minyak wangi PINK DKNY! ;P

mar!ahaf!z said...

nak periuk, tp nak perfume..
amek perfume letak dlm periuk, dpt dua2 skali :)

Related Posts with Thumbnails