Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, May 3, 2011

Pasal... Hadiah Berkat Meja Pengantin

Salam,

Tengah pk-pk...
Apalah nak bagi untuk hadiah berkat meja pengantin?

Memula nak buat kek eskrem letak balam balang kaca kecik Ikea tu.
Balang yang diperkatakan dan bakal memikul tanggungjawab berat pada bulan September nanti
Tapi sempat ke nak buat untuk 20 balang? 
Penting sekali, nak simpan mana sebab hari kenduri sure peti ais penuh kan?

Atau tempah macaroons bersaiz kecik macam duit 5 kupang letak 3-4 bijik dalam tu...
Kena pulak macam-macam warna (and of course flavours), then ikat dengan reben ... oh oh oh~
Menarik kan?

Atau penuhkan jer dengan jellybeans. 
Dah macam budak-budak pulak. Untuk birthday party sesuai la... :P

Potpourri sangatlah a BIG TEEEEEET sebab my prinsip... makanan didalam bekas yang praktikal.
Kiranya lepas makan tu, depa boleh guna jar tu untuk simpan halba campoq ka, serbuk kunyit ka...

Ah!
Susah sangat beli jer Famous Amo sumbat dalam jar tu.
SETTLE! Hahahahhaha...

3 comments:

Nieza Ishak said...

tempah jerk cookies kat nuds, habis cerita ... sumbat jerk dalam tue. atau kalau you teror buat cookies lagi cantikkkkkkkkkkkkk ... ;)

Nurul Aznil said...

nak buat cookies ye? hm... macam tak jadi jer. selain MALAS, takut tak terkejar masa...

nuds... nuds... mana nuds?
i need you!

makdara TERdiva said...

mcm nak kopipes je idea ni :)

Related Posts with Thumbnails