Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, May 5, 2011

Pasal... Faedah Kita Bersama

Salam,

Gambar disnap pagi tadi on the way ke rumah Mama Ruby.

Ni pulak gambar Abang Chaq, Ewan Ariff dengan buku ceritanya. Entah apa yang lawak tu me pun tatau...
Adik-adik dan kawan-kawan,
Membacalah buku pelajaran,
Surat khabar dan buku cerita,
Untuk faedah kita bersama...

3 comments:

Amiizaa2001 said...

darling, maana contestnya? kakmieja tak nampak..huhuhuhu ala2 blur kakakmu ini:)

fatinliyana IH said...

cute nya yang baca buku bedtime stories tuuu :))

Hanna said...

ha'a sama la situasi gambar tu kak..serius tu muka eiman..hihi..

Related Posts with Thumbnails