Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, May 28, 2011

Pasal... Colan-Colannnya

~ENTRY MELEKAT~
~sila scroll kebawah untuk entry terbaru~

Salam,

Disenaraikan nama mereka yang bermurah hati spend some precious time untuk buat entry sempena my Hari Ibu.

8. Nana
9. Just
12. ayu
13. aNiM
14.Nida

Humang aih, 17 orang? Macam tak percaya jer...
Maklumlah selalu contest me tak sampai 5-6 kerat...

Apa-apa pun, sila double check the link, betul atau tidak... just to be safe~


SPECIAL JURIES AWARDS


Gambar Paling BEST dan Cerita Paling BEST
Tiap pemenang akan memenangi Voucher bernilai RM20

4 comments:

mar!ahaf!z said...

ala, x sempat join.. :(

congrats to all participants. good luck ya..
juri sapa tatty?

Nurul Aznil said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Aznil said...

Maria, takpe... kita tunggu bulan 10 pulak nanti... insyaAllah

juri adalah my opismate and my sister... and ZwanZwan :P

MyRule said...

Link ok.. :p

Related Posts with Thumbnails