Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, April 29, 2011

Pasal... Hidup Sihat

Salam,

Oh...
Lupa nak citer...
Malam tadi lepas sampai rumah buat apa yang patut, kami kluar semula ke Komplek Sukan Negara.
Sebenarnya dulu Matsushita punya stadium... tapi kena take over sebab depa nak balik Nippon.
Hahahhahaha... me and my hantam-saja-lah-janji-ada-cerita... 
Betul! Gitulah citer yang me dengar :P

So... ZwanZwan berjaya buat 4 laps.
Me?
Me 3 laps jugak tapi kualiti lebih dari yang sebelum ni lah.
Kali ni me buat lari 300m, jalan 100m.
Lari 200m, jalan 200m.
Lari 100m, jalan 300m.

Lain kali pergi, me nak buat terus lari 400m, jalan 100.
Lari 300m, jalan 100m.
Lari 200, jalan 200m.
Kiranya aktiviti makin lama makin berat gitu.

Minggu ni selesai sudah. 
Kita tengok minggu depan pulak :D

Bersama kearah hidup sihat!

1 comment:

tinta hatiku said...

Huh!! Idup Noi....
Yessss... Noi boleh...
Akaq sendiri, tak pasti bila nak mula jogging balik..
Takat ringan2 kat rumah.
Badan pun dah terover gebu dah...

Related Posts with Thumbnails