Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, May 18, 2011

Pasal... Aku Noi The Joy of Motherhood Contest DITUTUP




Apa yang perlu anda lakukan?
  • Jadi FOLLOWER blog AkuNoi. Maka pada mereka yang bukan follower tetapi ingin ikut menyertai peraduan ini, silalah jadi pengikut ajaran sosat blog me yang tidak sepertinya ini.
  • Anda hanya perlu ceritakan secara ringkas (kira-kira 100 patah perkataan) pengamalan yang paling seronok, paling sedih, paling geram, paling giler atau sewaktu dengannya antara anda dengan anak/anak-anak anda.
  • Anda HARUS sertakan sekeping gambar yang pada pendapat anda paling menggambarkan kemesraan perasaan kasih sayang anda kepada anak/anak-anak anda.
  • Letakkan gambar header peraduan ini di entry penyertaan anda dan tinggalkan link entry anda itu disini.
  • Tarikh tutup penyertaan dilanjutkan ke hari Ahad, 15hb Mei 2011 kerana sambutan kureng... bleh? hahahahahha
SELAMAT MENYAMBUT HARI IBU BUAT SEMUA IBU TIDAK KIRA DIMANA SAHAJA

    Hadiah-hadiah yang ditawarkan:
    • Pemenang Pertama:Voucher Jaya Jusco dan MPH bernilai RM50
    • Pemenang Kedua: Voucher Jaya Jusco dan MPH bernilai RM30
    • Pemenang Ketiga: Voucher Jaya Jusco dan MPH bernilai RM20
     Pemilihan Pemenang adalah berdasarkan gabungan cerita yang kreatif dan gambar yang menarik oleh juri-juri jemputan.

    30 comments:

    Amiizaa2001 said...

    waaaa menrik:)

    mar!ahaf!z said...

    ada contest lg!

    MyRule said...

    jap.. nak buat gak.. :p

    MyRule said...

    dah buat.. :)

    http://myrule-dekattapijauh.blogspot.com/2011/04/apa-yang-perlu-anda-lakukan-jadi.html

    islam mumtaz said...

    makasih infonya.. menarik....salam kenal yaaa

    makdara TERdiva said...

    insyaAllah akan join..

    nak cari ilham dulu :)

    Amiizaa2001 said...

    daj jumpa2...hehheheheh...

    Nurul Aznil said...

    good luck pada peserta...

    Cikidong said...

    bapak-bapak buleh join ke???

    Amiizaa2001 said...

    http://memorisusuanku.blogspot.com/2011/05/pasal-aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html#links

    kakmieja punya:):)

    Nurul Aznil said...

    @Cikidong - kalau tak boleh, saya tak ajak. but if nak letak pic of your wife + cikidong lagi boleh...

    @Amiizaa2001 - YAY! makasih!

    mama iris said...

    dah siap...hehehhe

    http://nurulazmichenta.blogspot.com/2011/05/aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    makdara TERdiva said...

    i dah join

    http://www.makdaraterdiva.com/2011/05/pasal-aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    ..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

    dah follow...

    http://mamaadam09.blogspot.com/2011/05/pasal-aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    Fadzillah Kamarudin said...

    saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/pasal-aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    aNiM said...

    eh ada contest eh?
    saya nak join.nak kena mengarang 100 patah perkataan ni.takes time sikit.hehe.tamat 15 kan?
    nnt saya dtg lagi ye :)

    juelee said...

    join

    http://jueleecontest.blogspot.com/2011/05/joy-of-motherhood-contest.html

    Amy Syaquena said...

    wah ada contest insyaallah akan join..

    Nana said...

    join
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    Nana said...

    yang tadi ada error
    ni link baru
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/aku-noi-joy-of-motherhood-contest_09.html

    Just said...

    supporting you..

    http://just2contest.blogspot.com/2011/05/aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    Jemput join contest I pulak.. :D

    http://www.just2story.com/2011/05/unique-bag-i-contest.html

    εïз mummyHaza εïз said...

    Salam...

    Saya join contest noi.. :)

    http://mummyhazasukacontest.blogspot.com/2011/05/pasal-aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    eB ezrin said...

    join tau ;p
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/
    tq

    ayu said...

    salam.. saya join contest awak

    http://ayucontest.blogspot.com/2011/05/aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    tq

    aNiM said...

    saya datang memeriahkan majlis :)

    id: aNiM

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/05/aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    tq~

    Nida said...

    salam perkenalan buat Noi..

    Kak Nida join juga ye... moga-moga ada rezeki..ameeeeennnnn

    http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/pasal-aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    id follower: Nida

    tq:)

    Nida said...

    AS-salam..

    Nida comment sekali lagi sebab comment sebelum ini hilang..:(

    http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/pasal-aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    id: Nida

    tq:)

    IntaNBerliaN said...

    Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/05/pasal-aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    TQVM

    taufikmaria said...

    join

    http://taufikmaria.blogspot.com/2011/05/aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    Aan Andes said...

    Tatty! Me sempat buat, last minute! hehehe http://aandes.blogspot.com/2011/05/aku-noi-joy-of-motherhood.html

    Related Posts with Thumbnails