Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, July 4, 2011

2011 BIRTHDAY WISH LIST

~ENTRY MELEKAT~ 
~sila scroll entry bawah dan bawah lagi untuk entry terbaru~

Untuk rujukan suamiku Encik Azwan yang encem lagi wangi!

Bagi hadiah befday tahun ni, isteri awak yang chumil ini nak...

1. Sepasang seluar jeans - tak kisah berapa harga - janji selesa dipakai, sedap mata memandang
2. Beg laptop bagi menggantikan beg yang mengalami kegagalan zippernya
3. 1 set periuk Vision 3 beradik
4. Pindah rumah ke rumah yang lebih luas. Isteri awak tak demand banyak, dapat 1K sq feet pun dah seronok!




Sekian, terima kasih.

10 comments:

bonda dadif aka akish said...

wahhh bagusnye..

so en.azwan..sile take note..

=)

babyluv_ayang said...

so mr azwan kena alert lar ni...chenta hati dah bagitau wish dia..heheheh..

Pixel of Reality by turbokit said...

Deuter GOGO 25 liter untuk Ibu, Babah ambik Deuter Tension 20 Liter dan Eiman pun dapat gak Dueter Waldfuchs 10 Liter.. semua model 2011. Bag on the way... dah order..

fizanur said...

salam ziarah and salam kenal.

Menarik sepanjang March

mar!ahaf!z said...

:) wow pantas nye incik azwan!

mamawana said...

Assalam,

Wah ada senarai permintaan isteri yg bijak lagi chumil

story of my life said...

salam kenal,

noi..akak ada tag noi utk GA...layann nnti ekk..

♥ manje ♥ said...

hehe wishlist awak yg no 3, kita baru je dapat mggu lepas... kita doakan awak dapat la hadiah ni nati... amin =)

salam ziarah

makdara TERdiva said...

nak buat wishlist jugaklerr :D

Nashays said...

salam kenal...mak aiii wish list yang last tu tak menahan.. :)

Related Posts with Thumbnails