Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, February 28, 2011

Pasal... Feeling-Feeling R-ki-trek-tek-tek

Salam,

Feeling-feeling jadi R-ki-trek-tek-tek tau saya ini...
Berangan-angan jadi Interok Designer la pula...

Seronok buat model ni rupanya.
Tak terasa masa berlalu. 
Kenapalah dulu tanak ambil kos nie ye?
Tader pendedahan... blame THAT!

Alhamdulillah jugak Hero Dagu Tajam for the first time tido lena dari pukul 8pm sampai pagi. Bangun kejap pukul 11pm untuk susu then back to sleep. Oh, Ibu Sayang Eiman! Sungguh memahami... Harap hari ni pun begitu. Tak pukul 8, pukul 9.30 pun dah cukuplah sayang dari pukul 11 macam selalu...

So, inilah beberapa gambar sesedap rasa yang diambil.


Kredit to http://www.keriswarisan.com/ 
Me ambil bahan dari web dia. Rumah kutai Perak. Kiranya rumah golongan marhean kat Perak suatu ketika dulu.

 Jenuh ZwanZwan kena dera pi kedai fotostet besaqkan drawing rumah tu. Makasih ZwanZwan, nanti me urut awak ye!

 Ini rumah ibu. Pandangan pepenjuru dari bawah

Pandangan pepenjuru atas
 Pandangan atas tapi tak atas sangat, still senget :P
1 bilik jer. Anak-anak boleh tido lambak kat hall, cewah!


Ni jugaklah gambo-gambo nak masuk dalam presentation board untuk hanto ke Tutor 19th March nanti.
Ini adalah so far produk yang dah siap. Ada lagi yang tak siap. Harap dapat siap dalam minggu ni sebab ada lagi 2 menunggu giliran.

Iye, tak cantik.
Comot, senget dan segala yang sewaktu dengannya... tapi bagi yang tak pernah terima sebarang latihan ni, me rasa OK la... dapatlah 7 bintang untuk USAHA. Ye dok? Hahahahahhahahah...

6 comments:

adha said...

kena buat model cam ni? kalau tgn keras cemana nk bikin.. hihihi

Nurul Aznil said...

terpaksa direndam dalam downy kasi lembut.. la kot!

tak adil tau, sem lepas buat tanglung jer...

sob sob

makdara TERdiva said...

tidor hall pun ok pe..jimat ruang.. :)

nurulhudaresad said...

ni wat model nih sempena apa nih?
heheeh.....betol la takde pendedahan masa kita dulu psl ID nih...kalo tau la kan....dari dok mempertaruhkan nyawa org jadi C&S engineer...baik jd ID...gaji pon rasanya mahal...

Rizziela said...

pandainya...saya x pandai langsung

Nurul Aznil said...

@MDT - jimat sangat kan? tilam kelabu pun buat sendiri...

@Nurulhudaresad - untuk assignment subjek forming & making structures OUM.

@Rizziela - terpaksa pandaikan diri jugak... kalau tidak CGPA turun...

Related Posts with Thumbnails