Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, February 20, 2011

Pasal... Doakanlah

Salam,

Balik dari opis.
Kena ukur wayar nak ubah mesih photostet sebelah me.
Budak yang duduk sebelah mesin tu komplain, busuk.
Hehehehehe...

Then pi simpan pokok X'mas. Saja me tak simpan lepas X'mas sebab letak deco CNY plak.
Siapkan paku untuk gantung certs SAP bebudak consultants.
Gantung kotak cadangan.

Hm... 
Rasanya akhir bulan depan depa start buat review.
Last time me dapat teruk. My boss cakap, "You're being too generous to yourself."
Tamparan yang hebat untuk me hokey!
I mean, I know I did very-very well dari my predecesor. But since my boss nun di UK, so dia tak bleh nak perati betul-betul. Tambah plak ada orang busuk pewot dengki bawa mulut.

Kisahnya...
Kena mula start berkira. Everything yang me buat, me perkenalkan, me kena mention. Kan?
Untung sabut, dah masa rezeki me berbuah, adalah kenaikan, ye dok?
Hehehehhe... 

Kalau sudi, kengkorang doakanlah yang terbaik untuk me ini. 
"Ya Allah, murahkanlah rezeki Aznie sekeluarga. Semoga dia dapat kenaikan untuk review kali ni, amin~"
Hohoho, korang baca, secara tak langsung korang telah mendoakan me.
No worries, me juga doakan Allah pulangkan yang sama atau lebih baik lagi untuk korang dan keluarga korang... amin amin amin ya rabbal alamin...

2 comments:

MaMaNuRiN said...

amin amin amin, insyallah,yang paling penting Allah tahu apa yang kita buat

Lenny said...

amiiin... i baca berkali2 sambil amin berkali2... insya Allah ada rezeki u tuuu... u deserve it babe!

Related Posts with Thumbnails