Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, February 14, 2011

Pasal... Eiman Ariq Setahun Sebulan

Salam,



UPDATE!!!

Video Eiman dengan birthday cup cakenyer


Lupa nak citer...

Eiman Setahun Sebulan!

Kemahiran?
too many to mention

Kebolehan?
too many to mention

Berat dalam 7.1kilo jer
Tinggi ? Tak ukur plak!

Favorite foods?
non so far. Tapi suka apa yang ZwanZwan and me makan.
Dia sure akan mengendeng even lepas makan makanan dia.

Favorite drinks?
apa-apa jenis ice blended. Sejuk~
Dia akan ulang minta dan minta minta. Selalunya dia akan sebut, "Nak a-yeeeer".

Oh, dan dia dah tak bleh join group fully minum susu badan. Sudah mix dengan Dutch Lady 1-2-3 coklat.

Dia paling suka iklan TV3 yang montaj bumi berpusing dengan lagu 'Kau ku puja, kau ku cinta'.

Dia suka 'tolong' ZwanZwan sidai baju. Dia akan ambik seluar kecik me dan pakai kat kepala. Lepas tu dia menonong pi kat me tunjuk. Adeh~ Ilang macho anak teruna me sekejap bila buat camtu.

Kami dah mula bagi dia sudu sendiri dan pinggan isi nasi untuk dia 'makan' bersama kami.

Suka tido depan TV. Sebelum tido akan merengek dulu, pusing 1 toto then bangun, hempas badan kat me ke, kat ZwanZwan ke, then terus lena.

Eiman Ariq, guna batang stack-up toy dia as tupang dagu sambil layan TV.

10 comments:

Lenny said...

ahhahahhaha... comelnyer gambo lastttttt... eiman mmg handsome boyyyy ponnnnnn..... sukaaa sangat tgk dier..

babyluv_ayang said...

eiman, auntie suka kamuuuuuuuuuuuu.....kamuuuuuuuuuu..handsome sgtttttttt....

Amy Syaquena said...

comelnya dia...

shi3la said...

hahaha chomel lah diyer duduk macam tuhh..

nurulhudaresad said...

hensem ok....hehhe....kejap je masa berlalu kan..

Cikidong said...

eman nsem.. bila nk jupe papa.. ehh uncle... muahahaha!!!

Noy said...

tatty...caye tak..Bakhtiar 4 bulan +, tapi dah 7.24 kg...ayo yo...my another overweight son...

makcikrehan KJB said...

tolongggg...comelnya budak ni. anak sappa ni ha! eh, badan dah susut byk kan...

mar!ahaf!z said...

hi tatty.. sorry lama x jengah been bz :(

eii reading this buat me teringat maryam.. sama mcm eiman..
pandai mintak air, pandai makan sendiri..
dan sgt surprise bila lepas makan, dia nak makan lagi.. risau perut dia kecik tp nganga nak makan jugak.. how?

adha said...

comel tau posing cam tu

Related Posts with Thumbnails