Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, January 28, 2011

Pasal... Ada Poket Doraemon

Salam,

Opis SiripBiru ni akan beri staff sesuatu bila ada perayaan.
Aritu raya dapatlah duit raya.
Then so on and so forth.

Tapi yang sebelum ni tak besh langsung sbb HR bagi request last minit.
Boleh demand tu nak ikat reben la, dalam kotak warna merah la, apa la. BS betul!
Dia ingat me ada poket Doreamon ke?

However, kali ni untuk CNY, me yang pilih apa nak bagi, me yang order, me yang bayar...
Dan inilah hasilnya...

Biskut coklat (macam Almond London skit) dengan hiasan gula icing bentuk rabbit pegang jongkong mas

4 comments:

iNa said...

cute je...
ok la tu..cumel...

Aan Andes said...

Woww..delectable. Mahal ni hehehe

Ps: Popcorn dia RM8! haha

Lenny said...

i pon terpk menda sama.. wah mesti mahal bangat nie...!

Nurul Aznil said...

@ina - my bekas kuih tu arnab dia dah penyet.

@Aan - ikut budget yg diberi, RM20 jer... tapi ramai kata better bagi duit...

@Lenny - mahal tapi tak setimpal kerja yg dilakukan...

Related Posts with Thumbnails