Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, November 25, 2010

Pasal... Akei Ada?

Salam,

Agak bingit tinger ni...
Orang department lain (alah sorang for each depatment pun opis ni) dok sibuk nak games ni, games tu, buat ni, buat tu...

Me angguk jer la... Buatnya me tanak!

Weh, umoq dah lanjut, lagi mau menari-nari. Masalahnya, yang nak sangat menari tu, datang tak bawa partner. So nak nari dengan capa? Hantu?

Nak games entah-apa-apa-nyer-entah. Bola beracun baling from meja to meja. Kalau landing atas mangkuk sup or kek, terpercik kat baju orang, capa susah?

Akei ada ka? Marah ni... Aummmmm

Me rasa buat karaoke jer la... Sonang... Sapa nak nyanyi or menyumbangkan suara yang sumbang or merdu, dipersilakan. I just hope cukup budget since ramai la plak bebudak ni tanak bawa PLUS 1 depa.

Tadi me dah round semua SEMUA Starbuck kat MVC ni. Semua dah abih gift vouchernyer. Nasib baik Wayne from Border punya Starbuck kata dia akan order dan tepon me bila barang dah sampai. Bless him!

Hadiah seterusnya maybe satgi balik me tengok... Then nak cari cane candy tu barang sedozen dua... dan jugak popper tu... adeh~ Patah kaki... Tapi seronok, sebab bleh masuk opis lambat. HAHAHHAHAHAAH!!!

2 comments:

Mieja@2001 said...

hehheheheh mereka dan labu labinya....:)

cik puan akish said...

ahaaa..mmg sonot masok opis lmbt2!!

Related Posts with Thumbnails