Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, November 16, 2010

Pasal... Suspended

Salam,

Me kat opis sedang dalam mode suspended.
Me tengah tunggu email dari Hotel Legend dan cheque dari finance.
Ni semua pasal X'mas Dinner Party SiripBiru ni.

Plannya nak 5 meja bulat muat 10 orang. Staff dan plus 1.
Tapi kena hantar invite baru bleh tau head counts ye dok?
Ingat nak apply dress code since CisWik go for black tie.
Tapi, sini ada beberapa kerat yang tak sporting, so LUPAKAN sajalah ... Smart Casual pun dah cukup bagus :P

Menu, we go for typical Christmas dinner. Ayam belanda panggang dan puding X'mas dengan vanilla cream. Venue pilihan kami ni bleh cater permintaan kami dimana hanya menu HALAL disediakan.

XTVT hanyalah hand-out hadiah Secret Santa. Games rasanya me MALAS nak pk, unless ada orang nak jadi sukarelawan.

Goody bags adalah tin berisi biskut pakcik Amos bentuk hati bagi ladies dan oktagon untuk guys. Tambahan voucher Starbuck untuk staff sahaja. Ingat tanak letak dalam beg sebab macam dah biasa. Buat macam Iki Kassim buat kat CfBT dulu pun OK, Ikat cantik-cantik letak atas meja. That's why kena susun atur sesiap tempat duduk dan kena tau nama plus 1 depa...

Lepas tu, kena pasang pokok X'mas kat opis dengan deco semua. Juga kena bawa 1 pokok kecik ke venue dinner untuk letak hadiah secret santa sebelum di hand-out. OH~

Semua ni me buat SORANG.
Well, ada yang nak tolong, tapi me tau kalau minah ni yang tolong, alamat melolonglah nanti...
Then Encik Ying-Yang-Yo pun offer diri, tapi me tau dia pun super Saiya People sibuk, so tanak kacau dia.

Well, break a LEG or TWO. Not enough a NECK will do :P

pic from: http://www.flowersociety.org

4 comments:

Aan Andes said...

Hehe all the best tatty! A'ah goodies tu ikat cantik2 letak siap2 atas meja with tag nama pun cun. Meh me tolong..tlg baca je la hehe

Ps: Kalau malas buat game, buat best themed dress pun ok tak? Pastu dpt hadiah, boleh paksa semua org pakai ikut tema hehe

Nurul Aznil said...

Aan, you read my mind. me baru lepas abih design tag name bebudak ni. lepas ni kena tanya nama plus 1 depa plak.

theme tak bleh la. ada yg tak sporting.

Lenny said...

ala.. saper tak sporting kita denda dier.. ahahhaha...

takper.. i suka menda2 camni biarpon bukan i nyer event...(ada alasan cr baju baru sebenarnya..:P)

ala.. tak cukup tgn mintak je tulun dia tuu... i pon bley tulun di belakang tabir... kesian u seme nak kene buat sorang2...

Nurul said...

"Well, ada yang nak tolong, tapi me tau kalau minah ni yang tolong, alamat melolonglah nanti.."

Nil, loving thiss...coz I pon selalu feel that way kat sinie jugak..huhu:P

Related Posts with Thumbnails