Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, November 12, 2010

Pasal... Murah Rezeki

Salam,

Me jarang macam percaya murah rezeki yang Allah bagi selambak.
Yang me selalu dapat adalah yang jenis skit, skit skit.

Tapi, 2 hari lepas, me terlupa bawa beg duit. Hati dah risau. Mid Valley ni parking dah mahal. Dengan pewot lapaq lagi... Kompom kena makan lebih dari biasa (:P) Mana nak cekau duit?

Sekali, Allah Maha Besar, bebudak opis bayar duit kongsi beli baju untuk Consultant yang balik UK aritu. Then Presiden Kelab Sosial bayar duit katering. Huwa!!! Leganya. Alhamdulillah...

Berlebih-lebih pula dapat. Alhamdulillah sekali lagi.

Maka, memang betullah Allah works in mysterious way... You will ALWAYS be suprise with His works!

2 comments:

Rizziela said...

Betul tu...ALLAH perancang yg paling mengetahui

makcikrehan said...

Tekan butang LIKE :-p

Related Posts with Thumbnails