Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, November 10, 2010

Pasal... Lawak La Plak

Salam,

2 citer lawak hari ni.
Dialami oleh Me semalam...

Kes 1:
Lokasi - TNB Bangsar

Nak bayar bill letrik apartment Consultant yang sewa kat Northpoint.
Pergi kat TNB Bangsar tengok ramai dok tunggu muka monyok.
Ekon tak rasa. Try tekan mesin angka giliran tak ada apa berlaku.
Tanya kaunter pertanyaan, akak tu kata, "BLACKOUT".
I was like... "WTH?! TNB pun bleh blackout. Tak bayar bill apa?".


Kes 2:
Lokasi - Opis

Dapat call dari tele-marketer Anmum. Dia cakap laju.
Dia citer pasal produk dia. Tanya pasal Eiman semua.
Then tanya, Eiman minum susu apa?
Me jawap, "He still drinks MY milk".
Lepas tu, minah ni bleh tanya soalan tak bleh blah... "WHY DO YOU CHOOSE TO BREASTFEED YOUR KID?".
I was holding myself from answering like this... "Because I have breast!"
So me just jawap, "Because it is FREE!".
Ape kah?!


5 comments:

$uNmeloN said...

kah kah kah... yg no. 2 tuh betoi2 lawak... kah kah kah x leh blah... rasanya boleh dibuat cogankata utk kempen breast feed... hehehe..

zealvia said...

i likeeeeeeee hihihi

Nurul Aznil said...

Boleh, tapi takut org yg kena breast cancer terasa plak...

$uNmeloN said...

hmmm betoi gak! nanti ada plak yg terasa. p/s: last year at HUSM 6 kes breast cancer telah direkodkan yg mengidapnya adalah lelaki...

$uNmeloN said...

pembetulan "Mengikut kajian Majlis Kanser Nasional, dari 1999 hingga 2006 bagi negeri ini, seramai enam lelaki telah meninggal dunia akibat penyakit itu bahkan kebanyakan kanser payudara yang menyerang lelaki kesannya jauh lebih buruk kerana kanser berkenaan akan menular kepada organ lain dengan cepat sehingga membawa kematian," katanya kepada pemberita selepas majlis pelancaran laman blog bagi Pusat Sumber Kanser Payudara oleh Pengerusi Lembaga Pengarah USM, Prof Emeritus Datuk Dr. M. Zawawi Ismail di sini, hari ini."

Related Posts with Thumbnails