Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, October 9, 2010

Pasal... Minunan Sedap Percuma!

Salam,

Bangun lewat hari ni. Lepas tu kemas barang nak balik Melaka.
Sebelum tu singgah Mydin USJ ambik my Nestle Bliss Low Fat Yougart Drink yang me dapat sebab join MIX.fm punya peraduan (ke?)

Dapat 28 botol untuk stok 14 hari. 2 botol sehari untuk sistem penghadaman yang lebih baik!

Me rasa me diterima sebab kat bahagian WHY me nak join tu me letak, kalau me minum ni, bukan me sorang jer dapat manafaat, tapi Eiman pun dapat sebab dia pun minum susu me! Muahahhahaha!!!

3 comments:

Rizziela said...

BBestnya dapat kalau saya dapat pun bestkan :D

mar!ahaf!z said...

waa. rejeki..
boleh join lagi ke tatty?

Nurul Aznil said...

Korang cubalah!
Kot ada lagi peluang, bleh join :D
klik link yg me letak tu...

Good Luck!

Related Posts with Thumbnails