Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, September 6, 2010

Pasal... Ubah Dan Pasang

Salam,

Semalam, mula lipat baju berkoyan-koyan.
Then pasang langir baru.
Cadar baru belum lagi. Maybe Khamis ni.

Lepas tu dalam pukul 6 mula ubah perabot.
Me tolak lemari baju dari bilik tengah pi bilik depan. Then tak sesuai la plak!
Tolak balik pi bilik tengah.
Meja komputer me tolak sebelah lemari baju.
Lemari plastik ZwanZwan me tolak sebelah mesin jahit.

Kipas dah bersih. Meja solek pun dah kemas.
Toilet dah cuci, scrub semua pintu, dinding.

Tinggal nak kemas lagi bilik tengah then simpan bebaju yang telah dilipat.

Lega seh buat semua sendiri. Puas hati.
Even kaki capik terseliuh selamatkan Eiman dari jatuh tergolek, me tetap panjat semua sendiri.
ZwanZwan me suruh jaga Eiman.
Tak sihat dan asyik nak memerap jer.
Kesian dia...

2 comments:

makdara TERDIVA said...

thx noi..kad raya u dah ku terima..

slmt hari raya dr MDT..MDT ade gak nak bagi, tp sila amik kat belog & gantung kat sini yer :)

mar!ahaf!z said...

eiman dah ok ke?

Related Posts with Thumbnails