Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, September 8, 2010

Pasal... Tak Boleh Raya!!!

Salam,

Dapat update terkejut dari Mama Ruby semalam masa ambik Eiman. Demam Campak!
Ah sudah...

Dengan kepantasan luar biasa ZwanZwan beli air kelapa.
Dah dapat kompomation tadi, KOMPOM demam campak.

NGANGA~

Tak rayalah kami.
Tak balik Penang lah kami Jumaat ni.
Tak terima tetamulah kat rumah.
Tak buat open house la tahun ni.
Tak jalan rumah adik-beradik lah kami.

Tak kisah, janji Eiman dijaga dengan seelok-eloknya.
My Mum called kata kena kuarantin 7 hari. Then dah baik 7 hari lagi.

Kalau OK, me ingat nak gegatal balik Penang end of next week, but see hhow lah.

So, bagi para pembaca my blog yang beberapa kerat jer ni, kalau boleh doakanlah agar Eiman cepat sembuh dan badan cepat dah kuat produce imuniti. Amin~

4 comments:

makcikrehan said...

Kesian Eiman. takper... rehat puas2 kat umah. pastu buleh berjimba-jimba ikut ibu ayah ya!

aznie, selamat hari raya ya. maaf zahir batin. take care. muah muah!

Rizziela said...

Semoga Eiman cepat sembuh yer sayang

armouris said...

info tentang demam campak di SIHAT SELALU - Demam Campak Berjangkit

mar!ahaf!z said...

eiman cepat sihat, ibu nak collect duit raya tu..

Related Posts with Thumbnails