Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, September 29, 2010

Pasal... Dah Masuk Kah?

Salam,

Amoi di opis menjerit, "Salary in woooo!". Commotion sebentar opis. Adalah dengar suara sumbang kata, "Lunch on J**** today!", tapi tak ada yang ambik kisah pun...

Tapi me sorang jermuka sungul. Apa tak nya... my opis bank is HSBC, my akaun is HSBC, tapi my duit selalu masuk lambat. Sakit jiwa wooo...

2 comments:

Rizziela said...

HSBC to HSBC bukan cepat ker?

Nurul Aznil said...

Sepatutnya kan?
Geram betul.

Ha... dah masuk!!!! YAY!

Berkat aritu serbu mamat kat HSBC Seksyen 9 Shah Alam... :p

sometimes benda bleh settle bila kita berdiplomasi, sometime kena buat havoc...

Related Posts with Thumbnails