Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, September 4, 2010

Pasal... ApeKah Bunger Lagi?!

Salam,

Tengah hari tadi dapat call kata ada bunga dihantar untuk me, tapi opis tutup.
I was like, "What?! Dari siapa? Saturday opis saya tutup la...".
"Tak buleh buka la, kad sudah sealed."
Maka me minta dia hantar ke rumah. Me SMSed alamat.

Tadi sedang lipat baju, pintu rumah diketuk. Me buka dan nampak sorang Uncle dan bunger. Oh~
Capa la baik hati hanto bunger kat me?

Signed then letak atas meja dan buka kad. Looooh, budak IT dari Criswick rupanya. He thanked me for helping him with the laptops aritu.

Looooh lagi, I'm just doing my job maaa...

So la ni sengeh tak sudah lah!
Another bunger lagi. Aritu bunger condolance, now bunger appreciation.


Keep up the good work Nil!
Hehehehe... InsyaAllah, I will~

No comments:

Related Posts with Thumbnails