Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, September 1, 2010

Pasal... 4 Bijik!

Salam,

Hari Khamis ada 3 budak baru masuk. Masalahnya laptop depa tak sampai lagi dari UK. Baru hantaq hari ni.

Maka, me terpaksa usung 3 laptops spare ngan my laptop ke rumah. Nak runtuh bahu! Nasib baik ZwanZwan tolong angkatkan.

Then ZwanZwan bawa me berbuka dengan kengkawan opis dia kat Rebung Chef Ismail. RM55 jer! Sedap!!! 1st me tala adalah masak lemak jantung pisang. Then then then...

On the way balik Shah Alam me pam susu dalam keter. Abih dah terlepas sesi pukul 7!

Then sampai rumah, terus kluarkan laptop, on dan contact budak IT kat Chriswick. (no more Kew, sudah pindah!)
Dari 1 ke 1 laptop... last me sedar pukul 2am bila alarm untuk pam susu bunyi. ZwanZwan baru off laptop last. Me dah pening-pening sebab tidur kejap, bangun... tidur kejap bangun.

Tak tahan tu bangun terus sambung balik makan nasi dagang. Hahahahah...

Harap lepas ni tader lah kes macam ni. Tak larat. Kena contact boss me suruh depa bayar my internet bill la macam ni. I was forced to work for home!!!

1 comment:

makdara TERDIVA said...

pergh! 3 laptop kena usung???? i 1 laptop pun dah senget bahu sebelah..huhu..

Related Posts with Thumbnails