Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, August 7, 2010

Pasal... Stok EBM as of July 10

Salam,

Baru ambik tadi...
Alhamdulillah banyak jugak sampai kena simpan skit kat freezer peti ais biasa.
Pakai tapawe sebab liner abih, semalam baru beli :P



5 comments:

Cery said...

good job

mar!ahaf!z said...

tahniah..

saya adalah jeles :p

Aan Andes said...

Banyaknya! Hahaha good good keep it up!

Nieza Ishak said...

wahh meriahnyaaaa
bestnyaaaaaaaaaaaa ...

nieza dah ujung2 .. uwaaaa

Nurul Aznil said...

@Cery - makasih. selagi mampu, ku usahakan.

@Maria - jangan jeles. mari bersama bekerja keras.

@Aan - yap yap, keep it up! Same goes to you too!

@nIEZA - Kalau time Nieza dulu, anak 7 bulan your stok lagi dasyat dari me maaa... I'm amazed you still can supply Zulaikha susu even anak dara tu dah nak 2 tahun. Tabik spring!!

Related Posts with Thumbnails