Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, August 12, 2010

Pasal... Penduduk Baru di Bunnytown

Salam,

Jumaat lepas, my Mum ngan Ili singgah rumah. Depa baru sampai dari Penang.
Depa mai opis me then me drive my car with my Mum and Ili pi ambik Eiman balik Shah Alam. ZwanZwan terpaksa bawa my Mum punya Storm sebab my Mum takut bawa keter area KL-Shah Alam ni, takut sosat.

Simpan beg dalam rumah then terus gerak ke Seksyen 9 makan ayam penyet. Oh sedap sambelnyer. Pedes-pedes macam gitu. :P

Lepas jamu selera, kami bawa depa pi i-City.
Tak sangka dah mula kena bayar ye? RM10 per car. Motor free.
Sampai parking then depa semua kluar jalan-jalan. Me tak join sebab Eiman baru tido. Sebelum tu dia punyalah meragam sebab penat sangat. Lepas 10 minit, me slow-slow kluar keter sambil Eiman masih terlena melekap didada.

Jalan slow-slow sambil ushar manalah dedepa. Lasy jumpa dedepa kat lereng cangkat tu. Rupanya my Mum dok ajak ZwanZwan ngan Ili balik sebab kesian me dalam keter. Maka sebab me join tak jadilah depa nak gerak balik. Kami terus berlegar-legar area i-City tu.

Sebelum balik, kami pergi kat flee market tu dan me telah sabotage Eiman lagi! Me pakaikan dia headband bunny ears! lepas ni Eiman bleh menetap di Bunny Town!
Eiman punyer muka tader ekspresi~
ZwanZwan tutup mata dia takut orang kenal.
"Walaupun ropamu tidak ku kenal, tetapi lobang hidongmu tetap menjadi pojaan hatiku!"

4 comments:

Aan Andes said...

ahaha comelnya eiman!! mahalnya rm10, dulu free je kan. tapi nak pegi jugak la nnt..harap2 time derang dah boleh jalan i-city ni still open. bukan leh percaya sgt msia ni hehe

makdara TERDIVA said...

haha! comeynya eiman..sampai papa kat belakang ilang kemachoan.. :)

makcikrehan said...

hahhaha bunnytown!

lama tau tak tengok katun tu sejak anak dara aku dah perasan besor.. tanak layan 613 dah skang ni...

mar!ahaf!z said...

tatty review sket i-city ni.. best ke nak gi? tak penah gi, lalu je luar tu sbb sgah jakel teman mil..

Related Posts with Thumbnails