Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, August 27, 2010

Pasal... Mak Mertua Abang Ipar Adik Me!

Salam,

Jangan kompius, saja bagi panjang punya pangkat.

My Mum! Proudly in her uniform...
The one with no face mask. :P

2 comments:

FauzieMusa said...

kalo dh matron tu mesti garang kan .. ?

Nurul Aznil said...

Ha? Tak jugak... ok jer KALAU dengan kengkawan dia.
Tapi kalau dengan staff, garang jugak la :P

Apsal, matron kat sana garang ke? depa buli ko ke? bgtau aku, biar ku kuntau mereka itu...

Related Posts with Thumbnails