Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, July 18, 2010

Pasal... Sampai Juga Akhirnya~

Salam,

Aritu nak pi malam minggu dengan Kekure & Anis, Sarip & Fariza, tapi Q panjang giler, jem teruk. Last kami lepak kat A&W jer.

Then gedik gak nak pergi, kami pergi lepas balik opis hari Jumaat... Kosong giler.
Eiman yang mengantuk, grouchy terus segar-bugar... hehehehe...

4 comments:

mar!ahaf!z said...

ni kat i-city ke?

Aan Andes said...

Me belum sampai. Asyik tangguh2 sampai la kena bayaq parking haha. Ramai org tak?

babyluv_ayang said...

teringin ler nak gi ker i-city ni....harus ku tuju next week ni...heheheeheh....

Nurul Aznil said...

@Maria - aah i-city

@Aan - parking kat tepi jalan jer. free. tapi parking yg kat bangunan tu dekat dengan pokok x-mas tinggi tu. tatau kena bayar fee or not.

@babyluv_ayang - marilah. tapi hari minggu ramai orang. kalau dapat perhgi hari Jumaat malam sabtu tu, macam kami, OK jer~

Related Posts with Thumbnails