Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, July 20, 2010

Pasal... Projek Posa 2010

Salam,

Projek Posa 201001/1 - Langsir sudah siap. Termasuk Projek Posa 1001/2 -Langsir yang me tempah (akibat malas).

Projek seterusnya adalah Posa 201002/1 - Baju. Jahit manik or batu-batu permata (WoW :P) kat baju kurung RM50 beli kat Giant dan baju kurung hitam kosong me pakai kat MEDIU dulu.

Then we have Projek Posa 201003/1. Cadar untuk katil single di bilik tengah. Dimana ia meliputi cadar dan 1 sarung bantal kepala dan 1 sarung bantal peluk. Kendian Projek Posa 1003/2 cadar tilam Eiman dengan sarung bantal peluk dan kepala 1 each.

Bagi ZwanZwan plak, Projek Posa dia adalah 201010/1 iaitu mengecat ruang tamu, bilik kami, bilik tengah dan dapur. Now baru siap 20%. Baki tu tatau la bila nak abih :P

Projek Posa 2010EA Eiman adalah... jangan banyak sangat meleleh air liur sampai lencun baju :P

Nanti me upload gambo kain projek cadar me. Motif teddy bear 'don't worry be happy'. RM9.80 semeter jer kat Nagoya. Hitam putih. Hehehe...

Motif kekain raya kami tahun ni Hitam Putih jer...
Sekadar gambar hiasan

1 comment:

makdara TERDIVA said...

hitam putih pun cun!

i ingat nak tema grey kaler..tp fenin nak beli baju melayu ke tak tahun ni?? sbb mcm membazir je bli baju yg jrg pakai pastu x muat..huhu!

Related Posts with Thumbnails