Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, July 22, 2010

Pasal... Cuba Teka - Beg Capa?

Salam,

Ada 3 backpack.
Cuba teka yang mana ZwanZwan punyer?
Yang Eiman punyer?
Dan yang mana Me punyer?



Please ignore bebuku belakang tu. 2 lemari penuh buku.
ALSO ignore 'AkuNoi Punyer! kat tengah-tengah tu.

6 comments:

makdara TERDIVA said...

no 1 tu zwan2 punya kot..yg lg 1 tu eiman punya..haha! msti salah..

Aan Andes said...

hmm no1 tatty punya, no2 zwanzwan, no3 paling besar eiman. betul tak?

mar!ahaf!z said...

1- tatty, 2 - eiman , 3-azwan

Nurul Aznil said...

@MakDara TERDIVA - kurang tepat.

@Aan - pun kurang tepat.

@Maria - BULLEYE!!!

Aan Andes said...

Tak aci! Nasib baik tak dpt hadiah haha.. Tapi logic la zwan2 besar sbb camera lagi (camera pakai takkk? kat kat lemari lagi :P).

Nurul Aznil said...

@Aan - no, Azwan dah 'ceraikan' (read jual) bini nombor 2 dia tu lepas me abih pantang... huhuuhuuu

Related Posts with Thumbnails