Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, June 8, 2010

Pasal... PLUS Oat

Salam,

Kan aritu my best-monthly-friend datang balik.
8oz jadi 4oz dalam sekelip mata. (ok, me exaggerate jer sekelip mata, sebenarnya dalam beza 8 - 9 jam susu menurun separuh penghasilan biasa)


Maka, masa pi shopping barang dapur, me merengek-rengek kat ZwanZwan supaya approved me angkut 2 karton.

1 karton tahan 2 hari jika me maintain 2 gelas besar setiap hari pagi dan malam.
Alhamdulillah susu kembali kepada penghasilan biasa, 7oz - 8oz (kat rumah) dan 6oz - 7oz (kat opis) sekali perah...

Selain itu, me ambik sejenis lagi untuk dinikmati lepas lunch...
Minum sambil doa-doa agar Allah murahkan rezeki Hero Dagu Tajam... amin~

Kesimpulannya, if ada budget lebih, bleh beli 2 minuman ni...

1st pic from: http://www.asiafoodjournal.com

2 comments:

mar!ahaf!z said...

dah datang ke?
me belum lagik.. jeng jeng jeng..
saspen lah pulak..

Nurul Aznil said...

dah... 2 hari... stop sehari... datang sehari lagi...
tapi hari ke2 tu, pakai 38cm pun lencun... isk isk isk...

Related Posts with Thumbnails