Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, June 13, 2010

Pasal... New Layout

Salam,

Makin suka blog ni. Tenang jer rasa bila nampak pepokok hijau. Rasa macam balik tempat asal me, 'Middle Earth'. Hehehehhehe....

Tapi masih terpeleot herot-petot. Tak center. maka tengah tunggu ihsan dari MR kot dia bleh bagi coding ke.. apa ke...

3 comments:

makcikrehan said...

Nice la... hitam dlm hijau, menonjol. i like this one a lot compared to the previous one! ada ker yg herot petot, i rasa sumer cam okay jer... as long as sumer duduk dlm kotak elok2, sesikit kira halal la kan. hahaha.

eh, that day kat FB u were saying bout kain langsir, cadar etc. tak minat nk usha FD fabric ker? i went to FD whsle semlm, gila ahhh.... kompom sehari duani nak pi balik borong kain langsir. kuciwa tak dpt sofa baru, dpt kain langsir FD pon jaaadilah! muhahahaha..

mar!ahaf!z said...

mesej selamatkan dunia ni.. hehehe

Nurul Aznil said...

@MR - gambar kat atas tu senget... lain ok jer :P (me ngada2)

langsir? me beli kat nagoya. tapi mmg nak beli lain. ada langsir tingkap takberganti sbb ada sepasang jer, tapi ongkosnya? mak bulan jugak kena bayar...

@Maria - Ku lihat hijau... :D

Related Posts with Thumbnails