Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, June 11, 2010

Pasal... Kecelakaan Menimpa

Salam,

Dekat tengah malam, ZwanZwan gerak me kata dia nak pi rumah mak dia.
Me iyakan saja. Dalam hati dok pk, "tu lapaq lagi la tu. Sanggup gi rumah mak dia cari makanan".
Macam dia tau plak me kata camtu, ZwanZwan kata, "Kaki mak kena timpa tong gas. Darah terpancut".

WHAT THE HELL?!!!

Me nak ikut, tapi tak sempat nak kata, ZwanZwan suruh me stay jer rumah sebab Eiman tido. Hero Dagu Tajam kena kacau tido, susah nak tido balik - sebijik perangai Ibu dia.

Tak pasti pukul berapa ZwanZwan balik tapi me terjaga untuk sesi mengepam pukul 3 tengok ada nasi, terung sambal ngan ayam kicap atas meja. Sure ZwanZwan tapau dari rumah MIL.

Risau juga dengan MIL.
Dia ada mild case of diabetic.
Then tong gas bukan ringan.
Kawan opis suruh bawa pi x-ray amender semua, just to be on the safe.

Alahai Ibu Mertua ku...
Kesian dia...

2 comments:

mas said...

la ye ke?
then apace?
MIL ok x?

ooo...siap tapaukan lauk ek zwan zwan utk nurul...bagusnya suami....

Nurul Aznil said...

Dia nampak macam OK, tapi ligat jugak macam tak sakit. ruang makan dapur ruang makan dapur... masak ni goreng tu... kami yg tgk plak yg risau

Related Posts with Thumbnails