Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, June 6, 2010

Pasal... Karpet Ka Tikar?

Salam,

Rumah kandang kambing kami tak ada karpet cantik. Me beli 1 dulu tapi now letak kat bilik tengah.

Kami just bentang toto untuk Eiman merangkak. Tapi semalam me sudah borong itu puzzle mat. Abjad A to Z, 26 keping semuanya pada harga RM34.90. Semalam seronok kami suami isteri pasang tikar tu. Siap susun nama Ewan dan Eiman. Than lap dengan dettol. Makin jauh dan laju Eiman merangkak since tader sangkut-sangkut macam atas toto.

Oh ya, Eiman sudah pandai merangkak! Pusing 360' pun laju! Kami dah mula tambah skit nestum dalam susu. Eiman akan minum laju kalau dioffer susu + nestum masa terjaga tengah malam. If waktu sebelum tidur malam, dia tak berapa nak terima... rasa geli-geli kat tekak kot. Entah la... hehehhe...




Can you fine EWAN & EIMAN in the puzzle?

5 comments:

cinta_north2south said...

komen off topic : cemana nak dapat bb mata bulat camtu? :)
cantiknya mata anak noi....

mas said...

slm jengah...wah eiman da bertambah cutenya...mcm mama dia la...

mmg tomel....
rasa nk cium2 je...chubby lak tuh...
geramnya untie tgk...

sonok la dia ek...colourful gitu...

Nieza Ishak said...

wahhhhhhhhhh hero dagu tajam nampak dah besarr

bila kita nak mengadate ni ..hihihi

FauzieMusa said...

korean look .. !!

Nurul Aznil said...

@cinta_north2south: tatau la dik camner bleh dapat. tapi baby mmg mata lebih besar sbb kepala kecik...

@mas - rasanya mak pak dia lagi seronok dari dia :P

@Nieza - tula, bila lah nak berjumpa lagi...?

@Pojie - kenen Su-Ju :P

Related Posts with Thumbnails