Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, June 22, 2010

Pasal... Breastfeeding

Salam,

To all the Mommies yang masih susukan anak mereka (termasuk yang perah dan susukan anak mereka) Happy National Breastfeeding Week!

It's from 21st - 27th June

5 comments:

FauzieMusa said...

thank you so much ..

uopss...

Nurul Aznil said...

Amender?
huhuuhuuu

aku tolong kementerian ko nie :)

Aan Andes said...

Wahhh ada ke this day tak tahu pulak. Happy breastfeeding to u! Go go go we are super mommies hahaha. Nnt me curik this entry k. But end of the week kut.

Nurul Aznil said...

@Aan - me pun baru tau. Dapat email dari budak marketing Kew, tu yg tau tu.

Cikidong said...

nak nenen!!!! ahahahaha

Related Posts with Thumbnails